همیشه و همیشه گفته‌ام:

من کار خوب و درست و مناسب خودم رو انجام می‌دهم.

شما رو خوشحال کرد چه خوب؛

شما رو ناراحت کرد بسیار بسیار متاسفم؛

اما من همچنان کار خوب و درست و مناسب خودم رو انجام میدم.!

من نیامدم در این دنیا که دیگران را راضی کنم.

برای خودتان و شخصیتتان و تصمیم‌تان بیشتر احترام قائل باشید.

همسر من

@hamsare_man

شاخص های جدی و تاثیر گذار در یک خانواده خوب و سالم

1- در یک خانواده خوب، رابطه والدین با دانش‌آموز بسیار مثبت و مثلا زمان گفتگوهای روزانه بین آنها حداقل یک ساعت است.

2- یک دختر یا پسر نوجوان یا جوان در هر شرایط دشوار و در مواجهه با پرسش‌های جدید، بیش از هر فرد خارجی به والدین خود اعتماد دارد.

3- بچه‌ها و پدر و مادر با هم دوست هستند.

4- خانواده برای آینده برنامه و هدف‌گذاری مشخص دارد.

5- ارزش‌های ارائه‌شده در مدرسه و شرایط پیدا و پنهان اعضای خانواده در یک راستا و نزدیک به هم ارزش‌گذاری می‌گردد.

همسر من

@hamsare_man

قانونى داریم که همیشه ثابت است:

"ما به محیطمان عادت میکنیم" 

اگر با آدم‌های بدبخت نشست و برخاست کنید، کم کم به بدبختی عادت می‌کنید و فکر می‌کنید که این طبیعی است.

اگر با آدم‌های غرغرو همنشین باشید عیب جو و غرغرو می‌شوید و آن را طبیعی می‌دانید.

اگر دوست شما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می‌شوید ولی در نهایت شما هم عادت می‌کنید به دیگران دروغ بگویید و اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، به خودتان هم دروغ خواهید گفت.

اگر با آدم‌های خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شما هم خوشحال و پرانگیزه می‌شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی است.

"تصمیم بگیرید به مجموعه افراد مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شما را پایین می‌کشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی‌شوی"

همسر من

@hamsare_ma hamsare_man n

نکات مهم زندگی و همسرداری

معرفی دو برنامه موبایلی کتابخوانی ارزان

اثبات بی شرفی بی بی سی فارسی BBCFarsi

هم ,یک ,خانواده ,رو ,طبیعی ,@hamsare ,همسر من ,در یک ,اگر با ,با آدم‌های ,خوب و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

slalsss گر تو هم با ما شوی جملگی صد می شویم ... لوکس استور وبلاگ دکتر عباسعلی قربان صباغ سایت رسمی فروش فایل filecell اتوبار باربری اسلامشهر واوان گروه دیوار تهران دختری که دوست داشت خدا باشد bts تخیلاتِ رام نشدنی